Preskocit navigáciu

Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku


Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku

Dnes navštívil Slovenskú republiku Predseda vojenského výboru NATO.
Súčasťou návštevy bola prednáška a následná panelová diskusia na Konferencii veliteľov OS SR spolu s ukážkou spôsobilostí Síl pre špeciálne operácie. Air Chief Marshal Stuart Peach spolu s náčelníkom Generálneho štábu OS SR generálom Danielom Zmekom a veľvyslancom SR pri NATO Radovanom Javorčíkom dikutovali s prítomnými na tému aktuálnych bezpečnostných výziev a budúcnosti vedenia vojenských operácií.
"Dovoľte mi vyjadriť poďakovanie slovenským vojakom za ich príspevok ku kolektívnej bezpečnosti, " uviedol pri stretnutí s veliteľským zborom OS SR Air Chief Marshal Peach.
Počas návštevy Slovenskej republiky prijal predsedu vojenského výboru minister obrany Peter Gajdoš a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Miroslav Lajčák.


Predseda vojenského výboru NATO na SlovenskuPredseda vojenského výboru NATO na SlovenskuPredseda vojenského výboru NATO na SlovenskuPredseda vojenského výboru NATO na SlovenskuPredseda vojenského výboru NATO na Slovensku 2Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 2Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 2Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 2Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 3Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 3Predseda vojenského výboru NATO na Slovensku 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 02.07.2019
Čítanosť: 8922
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share